Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

V Štorah osvojili pokal

Zveza slovenskih častnikov Štore je priredila tekmovanje v streljanju z zračno puško
 

22. novembra 2014 smo se udeležili strelskega tekmovanja v Štorah, ki ga je organizirala Zveza slovenskih častnikov Štore v izvedbi Strelskega društva Kovinar Štore. Teh jesenskih tekem se zdaj že redno udeležujemo. To leto smo bili tretjič zapovrstjo. Vedno doživimo prijateljski sprejem in čudovito pogostitev po tekmovanju. Tudi iz tega razloga se radi vračamo v Štore. Društva, ki delujejo v istih prostorih, zgledno sodelujejo in drug drugemu priskočijo na pomoč ob takšnih dogodkih, kar je pohvalno in vredno posnemanja.

 

Na tekmovanju smo se trudili: Miro Ternovšek, Šandor Patkanj in Franc Lebič. Osvojili smo tretje mesto (med osmimi ekipami) in tako že drugo leto zapored dobili pokal. Glede na treninge lahko zagotovo sežemo še višje. Tokrat nam je za prvo mesto zmanjkalo samo šest točk, torej je bil boj za vrh precej izenačen. Čestitke naši ekipi za dosežen rezultat v Štorah in za uspešen nastop v 2. kolu lige koroško-štajersko-zasavske regije en dan prej na Petričku v Celju. Za dober rezultat niso dovolj le treningi, potrebna je tudi športna sreča, ki pa ni vedno na naši strani.

 

Ponovno vabim vse, ki imate veselje do streljanja, da se nam pridružite. V zimskem času nas najdete med 18. in 20. uro na našem strelišču na Celjski cesti 19a (za prostori Društva upokojencev Vojnik). Vabljeni! Veseli bi bili tudi podpornih članov glede na naše finančno stanje.

 

Franc Lebič, predsednik Strelskega društva bratov Dobrotinšek

 

Oglejte si tudi