Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Turistično društvo Vojnik

V soboto, 20. junija 2015, vas vabimo v svojo družbo, kjer bo izjemno zanimivo. Odpravili se bomo na tematski pohod z naslovom Po poteh zgodovine Vojnika, ki ga bo vodil g. Marko Zdovc. Pohod bomo začeli ob 9. uri na glavnem trškem mostu čez Hudinjo in ga nadaljevali mimo cerkva sv. Florjana in sv. Device Marije, po modrijanovi poti do Sv. Tomaža. Na poti si bomo ogledali notranjost cerkva in naravne znamenitosti. Pohod bomo nadaljevali mimo Dobrotina do Gradišča, kjer je včasih stal grad Miltenberg. V Gradišču se bomo okrepčali in odžejali ter se po isti poti vrnili domov. Zagotavljamo vam veselo in zanimivo druženje, zato prav vsi vljudno vabljeni.

 

V poletnih dneh bomo ocenjevali najlepše urejena okolja v letu 2015. Obiskali bomo področje celotne občine Vojnik in najzaslužnejšim konec leta na slovesnem dogodku podelili posebna priznanja.

 

Še vedno pa zvenijo imena prejemnikov nagrad iz leta 2014: družini Pezdevšek in Kroflič iz Malih Dol, družini Durdević in Kračun iz Pristave, Adriana Sitar iz Gradišča, družine Jurčak, Fidler, Tovornik, Dorić, Tratnik-Krajnc, Muršič in Šetina iz Vojnika, Nataša Bezgovšek iz Vojnika, družina Selčan iz Lešja in družina Pukl iz Arclina. Posebni priznanji sta prejeli Vinarsko društvo Vojnik in družina Ovter-Leber iz Ivence.

 

Predsednica: Nataša Kovačič

Oglejte si tudi