Turistično društvo Vojnik organizira predavanje etnologa dr. Damjana Ovsca.
Eminentni gost je najplodnejši kulinarični pisec o slovenski kuhinji in nam bo predaval o pomenu in pripravi božičnih jedi. Zanimivo predavanje bo v četrtek, 12. 12. 2013, ob 18.00 v prostorih Knjižnice Vojnik.
Znanje in ideje, ki jih boste osvojili na predavanju, boste lahko pod organizacijo Turističnega društva Vojnik in društva Dobra volja izrazili na praktični delavnici peke božičnih jedi v petek, 13. 12. 2013, ob 18.00 v gostišču Pri Luku v Vojniku. Dobrote bomo pekli v dobrodelni namen, saj jih bomo podarili pomoči potrebnim družinam. Vljudno prosimo, tiste, ki imate možnost, da prinesete seboj sestavine za peko (moka, kvas, sladkor, orehi …).
Vabimo vas, da se nam pridružite na izobraževalnem in tudi ustvarjalnem večeru v četrtek in petek zvečer.
Vstop je prost.
Lep pozdrav! Turistično društvo Vojnik