Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Piknik pod šotorom

Društvo upokojencev Vojnik je 4. oktobra 2016 pripravilo piknik, ki je že tradicionalno srečanje. Letošnji piknik je bil drugačen, saj smo pripravili tudi srečelov z zelo lepimi dobitki. Na našo prošnjo se je odzvalo okoli 60 podjetnikov in zahvaljujemo se vsem, ki ste prispevali nagrade, in vsem, ki ste srečke kupili ter nam omogočili popestritev dogodka. Srečelov je imenitno uspel, saj smo prodali vse srečke. Izkupiček bomo namenili delovanju sekcij svojega društva in tudi v humanitarne namene.


V pripravah na piknik je sodelovalo veliko članov, ki so prevzeli posamezna dela in jih tudi korektno izvedli. Verjamem, da je sodelovanje med člani zelo pomembno, za kar se jim zahvaljujem.


V kulturnem programu so sodelovali Mešani komorni pevski zbor pod taktirko Katje Klinc, Ljudske pevke iz Socke, ki so zapele pesmi naših babic, in seveda Herman Felicijan s svojimi glasbenimi prijatelji. Prav posebna zahvala gre vsem članom društva, ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi piknika pod šotorom. 

 

Tekst in foto: Marijan Kajzba

Oglejte si tudi