Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Občni zbor KUD FP Vojnik

Člani KUD France Prešeren Vojnik so se 10. februarja 2015 zbrali na občnem zboru društva. Na njem so pregledali delo v letu 2014 in si postavili cilje za leto 2015. Društvo šteje 11 sekcij in ima 127 članov. V letu 2014 so se nam priključile tudi ljudske pevke Taščice.
V društveni dvorani, ki gosti tudi ostala društva, šole, vrtec, KS Vojnik, Kmetijsko zadrugo, mladino in tuje izvajalce kulturnih dogodkov, je bilo v letu 2014 kar 76 prireditev oziroma dogodkov.

 

Vse sekcije so imele letne koncerte, dramska sekcija pa premiero komedije Niti tat ne more pošteno krasti in veliko drugih prireditev tako v Vojniku in okolici kakor tudi v tujini. Posebej je izstopala prireditev KUD FP se predstavi, kjer smo lani predstavili krajanom vse sekcije in njihovo delo. Za izdatno tehnično in organizacijsko pomoč pri organizaciji predstavitve smo se zahvalili tudi našemu članu Stanku Mikoli, za zgledno vodenje financ Hermini Čretnik in za tehnično podporo pri izvedbi prireditev tehnični ekipi. Zahvala gre tudi vam sokrajanom, ki vedno obiskujete naše prireditve, upamo, da jih boste tudi v prihodnje.

 

Tomo Gorenšek, predsednik

Foto: Tomo Gorenšek

 

Oglejte si tudi