Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Na letnem koncertu Zapojmo skupaj

Mešani komorni pevski zbor Društva upokojencev Vojnik se je v nedeljo, 9. aprila, predstavil s svojim osveženim in pestrim programom. Pevce je vodila zborovodkinja Katja Klinc. V koncertnem programu so predstavili slovenske narodne in umetne pesmi.
Med prepevanjem venčka narodnih jih je na harmoniki spremljal pevce Rajko Sentočnik. Njihov program, ki je bil zapet doživeto in z veliko energije, so dopolnili gostje koncerta. Nastopili so plesalci Folklorne skupine KUD Šmartno v Rožni dolini pod vodstvom Milanke Kralj in predstavili štajerske plese iz Vučje vasi. Moški pevski zbor Dobrna, ki ga vodi Marina Božnik Hrovat, je navdušil obiskovalce. Za medgeneracijsko sodelovanje so poskrbeli fantje ansambla Dar iz okolice Slovenskih Konjic. Sestre Ansambla Me tri do polnoči so s svojo mladostno energijo popestrile že tako dobro vzdušje v dvorani. 


Koncert pevcev Mešanega komornega pevskega zbora DU Vojnik je uspel, zbor kakovostno napreduje in njihov program se širi. Program je povezovala Janja Srebot. Poslušalci, ki so napolnili dvorano, so bili zadovoljni.

 

Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi