Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Pohod na Kamšakov travnik

Pohodniki TD Nova Cerkev smo zaključili deveto sezono torkovih pohodov. Pa vendar se še vedno družimo in udeležujemo hoje po okoliških hribih, obiskujemo hribe po Sloveniji in se gibamo. Verjemite, hoja v skupini je dobra za krepitev prijateljskih vezi, dobro voljo in zdravje. Tokrat v TD Nova Cerkev organiziramo vzpon na Kamšakov travnik nad Dobrno, na obrobje Paškega Kozjaka.

Ponovno vabimo vse člane sosednjih TD v občini Vojnik, Dobrna, Vitanje, da se nam pridružite na odpadlem pohodu (slabo vreme). V nedeljo, 24. julija 2016, bomo odšli na Kamšakovo kmetijo (Cvikl) na Brdce nad Dobrno. Vsi, ki se nam boste pridružili, poskrbite za dovolj tekočine (vode) in manjši prigrizek ter se primerno obujte. Hodili bomo okoli tri ure. Odhod je iz Nove Cerkve, lahko se nam pridružite tudi na poti.

8.00: odhod iz Nove Cerkve (Stolec)

9.00: Socka (Koprivnik)

10.00: Velika Raven (Štimulak)

Vrnitev v dolino bo zgodaj popoldne. Vsi, ki želite o pohodu izvedeti več, pokličite vodjo pohoda Boltija Orlčnika na telefonsko št.: 031 892 626. Želim vam lep dan in varen korak, vodja pohoda Bolti Orlčnik pa veliko dobre volje.

 

Lea Sreš
Foto: Edi Drev

Oglejte si tudi