Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Društvo »Raznolikost podeželja«

V marcu je na Turistični kmetiji Dobrotin (Tomaž nad Vojnikom) potekal 6. redni Zbor članov društva »Raznolikost podeželja«. Udeleženci so potrdili program dela in finančni plan za leto 2013 ter izvolili nove člane organov društva. Nova predsednica je postala Petra Pehar Žgajner iz Občine Vojnik. Več si preberite na spletni strani društva www.raznolikost-podezelja.si.

Projekt »Prepoznavnost blagovne znamke Friderik in Veronika na trgu«

 

S projektom želimo omogočiti organizirano ponudbo spominkov, poslovnih, promocijskih in protokolarnih daril na območju.

V ta namen je bila izvedena delavnica na temo priprave spominkov in daril z območja ter objavljen javni poziv za izbor spominkov in daril. Prispeli spominki in darila ter ostala darilna ponudba območja je bila fotografirana in objavljena na spletni strani www.raznolikost-podezelja.si. Poleg opisov ponudnikov in ponudbe na spletni strani smo opredelili tudi darilne pakete in možna mesta trženja na območju.

Ponudniki, vključeni v projekt, bodo lahko uporabljali tudi enotno embalažo, s katero bodo izdelki postali prepoznavni. Želimo si, da bo aktualna ponudba prebivalcem območja in turistom zanimiva in da bodo z nakupom daril in spominkov predstavili naše lokalne pridelke in izdelke tudi na širšem območju.

 

 

Primož Kroflič, KGZS – Zavod Celje, upravljavec

 

Oglejte si tudi