Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Deset let MeKPZ DU Vojnik

Ob deseti obletnici delovanja zbora je bil organiziran slavnostni koncert 19. oktobra 2014. Zbor je vsa leta vodila Vida Bukovac.
Na koncertu so nastopili: Ansambel Vigred, Duet Katja Klinc, solist Anton Krivec, Ansambel Mladi gasilci, Herman Felicjan. Koncert je trajal dve uri, poleg glasbe in častnega govora je potekala še podelitev priznanj tistim pevcem, ki so sodelovali v zboru 10 let. Priznanja sta podelila predsednik DU Vojnik Ivan Robačar in Beno Podergajs, nekdanji župan.

 

Organizatorji so bili ob polni dvorani zadovoljni. Po končani prireditvi so se pevci zahvalili pevovodkinji Vidi Bukovac in ji v slovo zapeli z nageljnom v roki. Zbor bo deloval naprej pod vodstvom Katje Klinc. Vaje bodo potekale vsako sredo od 18. do 20. ure v prostorih OŠ Vojnik. Veseli bodo novih pevcev!

 

Zbor se zahvaljuje vsem, ki so obiskali koncert in ga podprli s svojimi prispevki. Posebne zahvale gredo g. Krašovcu za čudovit aranžma; zborovskemu pevcu Rajku Sentočniku, ki vedno poskrbi za okrasitev odra z napisi; predsedniku DU Vojnik Ivanu Robačarju za priznanja in vsem nastopajočim.

Pevci DU Vojnik in KD Socka se prav lepo zahvaljujejo nekdanjemu vojniškemu županu Benediktu Podergajsu za podporo in lepe spodbudne besede, ki jim jih je namenil v vseh letih delovanja. Tudi naprej mu želijo vse dobro.

 

Zbor pa bralcem ob tej priložnosti želi vesele božične praznike in srečno novo leto 2015.

 

Ivana Koprivnik

Foto: Jure Vovk

Oglejte si tudi