Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
ČET.
12°C
3°C
Oceni objavo

Akcija Moj zdravnik 2012

Leto je naokoli in občinsko glasilo Ogledalo se je ponovno odločilo, da sodeluje v tradicionalni akciji Moj zdravnik, tokrat že drugič. Vabimo vas, da si v nadaljevanju preberete nekoliko več o sami akciji in da tudi vi s svojim glasom izkažete zaupanje vašemu osebnemu zdravniku oz. zdravnici, ginekologu oz. ginekologinji, kakor tudi pediatru ali pediatrinji.

Moj zdravnik ostaja akcija z izrazito ljudskim nabojem, ki daje možnost ljudem, da se zahvalijo svojim zdravnikom za njihovo nesebično pomoč in da nagradijo tiste zdravnike, ki zdravijo človeka in ne le bolezen. Gre za zahvalo vsem zdravnicam in zdravnikom, ki si vzamejo čas, ponudijo toplo besedo, iskren stisk roke, spoštovanje in zaupanje.

 

Akcija Moj zdravnik opozarja na predanost zdravnikov v njihovem delu in vsakdanjih stikih z bolniki. Akcija, ki jo organizira revija Viva, poudarja svetle primere iz prakse in dobre plati zdravniškega poklica. Vsakemu posamezniku ponuja priložnost, da izreče priznanje zdravnikom, ki svoje delo s srčnostjo, požrtvovalnostjo in trudom dvigujejo na raven življenjskega poslanstva. Najbolj cenjenega splošnega zdravnika/zdravnico, ginekologa/ginekologinjo in pediatra/pediatrinjo izberejo glasovalci. Zdravnik/zdravnica, ki med vsemi prejme največ glasov, dobi laskavi naziv moj zdravnik/moja zdravnica 2012.

 

Glasovanje v akciji se je začelo 3. januarja in traja do 16. marca. Glasovati je mogoče na več načinov: s kuponi, objavljenimi v reviji Viva, prek spletne strani Viva.si, s klici v posebne oddaje na radijskih postajah, s kuponi z letakov, razdeljenimi po Sloveniji ali objavljenimi v lokalnih časopisih, ter s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 44. Akcija se zaključi se s slavnostno razglasitvijo zmagovalcev ob svetovnem dnevu zdravja.

 

Iščemo torej najbolj cenjenega zdravnika v Sloveniji. Prepričani smo, da si tudi v naših krajih zdravniki in zdravnice zaslužijo tovrstno zahvalo in priznanje, zato vse bralce Ogledala pozivamo, da izpolnite kupon, s katerim lahko glasujete za vašega zdravnika.

 

ĐORĐEVIĆ STEVAN, dr. med., specialist splošne medicine

RAK PINTAR ALENKA, dr. med., specialistka splošne medicine

prim.GOVC ERŽEN JANA, dr. med., specialistka splošne medicine

MUŠIĆ MUAMER, dr. med., specializant družinske medicine
PRAZNIK IGOR, dr. med., zasebna zdravniška ordinacija
KOVAČ JERICA, dr. dent. med., zobozdravnica

 

Si tudi vaš zdravnik zasluži zahvalo in priznanje? Glasujte in ga nagradite s priznanjem Moj zdravnik 2012!

Izpolnjen kupon, ki ga najdete v 86. številki Ogledala izrežite in ga pošljite na dopisnici, na naslov Revija Viva, Poljanska 6, 1000 Ljubljana.

 

Andreja Štravs

Oglejte si tudi