Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

3. Javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011

Namen javnega povabila je spodbujanje usposabljanja zaposlenih. Z javnim povabilom želijo spodbujati delodajalce, da prednostno vlagajo v pridobivanje novih znanj in kompetenc zaposlenih in tako v skladu s potrebami na trgu dela prispevajo k odpravi strukturnih neskladij, izboljšanju usposobljenosti zaposlenih ter povečanju njihove mobilnosti in zaposljivosti.

Objavljeno: www.sklad-kadri.si, 15. 6. 2012

 

Predmet povabila: Predmet javnega povabila je sofinanciranje upravičenih stroškov usposabljanj zaposlenih.

Ciljna skupina javnega povabila so zaposleni pri ponudniku, ki v času usposabljanja dopolnijo vsaj 50 let. Naročnik si pridržuje pravico, da tekom trajanja javnega povabila spremeni ciljno skupino, o čemer bo obvestil javnost na spletnih straneh sklada: www.sklad-kadri.si.

S tem javnim povabilom vabijo delodajalce k oddaji ponudb za sofinanciranje usposabljanja za njihove zaposlene iz ciljne skupine. Projekt je delodajalec, katerega ponudba je sprejeta na podlagi tega javnega povabila, z vsemi vključenimi zaposlenimi v usposabljanje, s katerim sklad sklene pogodbo. Sklad bo za prvo izbrano ponudbo z delodajalcem sklenil pogodbo, za vse preostale izbrane ponudbe istega delodajalca pa anekse k tej pogodbi.

V okviru posamezne ponudbe lahko delodajalec zaprosi za sofinanciranje za več različnih usposabljanj in za več zaposlenih. Udeleženci usposabljanj morajo biti ves čas vključitve v usposabljanje v rednem delovnem razmerju pri ponudniku oziroma registrirani kot samostojni podjetniki. V primeru, da je vključeni zaposleni zaposlen pri več delodajalcih, se sofinanciranje usposabljanja prizna samo enemu od delodajalcev.

Več

 

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost povabila: Višina sredstev javnega povabila skupaj znaša 4.357.940,34 EUR.

Razpisnik: Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije

Rok: Ponudbo ponudniki brez posrednikov vložijo po petih dneh od objave javnega povabila do razdelitve razpoložljivih sredstev oziroma najkasneje do 30. 6. 2013. Ponudbe, ki bodo vložene pred rokom za oddajo ponudb, bodo zavržene.

Dodatne informacije: Kontaktni osebi, pri katerih lahko ponudniki dobijo dodatne informacije, sta Terezija Krajcer, Tel: (01) 434 58 91 in Karmen Bailat, Tel: (01) 434 10 95. Ponudniki lahko pisna vprašanja naslovijo na e-naslov: karmen.bailat@sklad-kadri.si ali terezija.krajcer@sklad-kadri.si ali po pošti na naslov: Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije, Dunajska 22, 1000 Ljubljana. Sklad bo na prejeta vprašanja odgovoril najpozneje v 5 delovnih dneh od njihovega prejema. Odgovori na pogosta vprašanja bodo objavljeni na spletnih staneh sklada: www.sklad-kadri.si.

Razpisna dokumentacija: Dokumentacija javnega povabila je po predhodni najavi med uradnimi urami na voljo v glavni pisarni Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, in na spletnih straneh sklada: www.sklad-kadri.si.

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.

 

 

Samostojna svetovalka:

mag. Tatjana Štinek

Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje

Cesta na Ostrožno 4

3000 Celje

Tel.:00386 3 425 22 73

GSM:00386 41 335 285

Oglejte si tudi