Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Spoštovane občanke in občani, spoštovane bralke in bralci

Kot župan občine Vojnik, ki se trudi zadovoljivo obveščati čimveč ciljnih skupin, sem vesel, da smo namestili sistem novic, ki deluje kot aktualno elektronsko glasilo preko občinske spletne strani na spletno stran www.mojaobcina.si.

Glede na to, da smo bili pred 16 leti med prvimi občinami, ki smo začeli z izdajo brezplačnega tiskanega glasila občine Vojnik, orjemo ledino tudi na skupnem portalu elektronskega informiranja občanov www.mojaobčina.si.

 

Stran je zanimiva tudi z vidika društev, ki se lahko preko spletne strani v celoti predstavljajo. Torej so vse lokalne novice in dogodki na razpolago z enotne točke. Vsebinsko odprt portal omogoča široko in hitro obveščanje občanov. Stran združuje poleg lokalnih novic in dogodkov tudi prosta delovna mesta, vreme, druge aktualne novice slovenskih občin ...

Občanom občine Vojnik je omogočeno učinkovito komunikacijsko sredstvo za podajanje novih idej in predlogov občinskim organom.

 

Želim vam veliko zanimivega in aktualnega branja, ki bo nadgradilo vaša znanja in dopolnjevalo informacije, odgovornemu uredniku Juriju Vovku pa uspešno urednikovanje elektronskemu glasilu občine Vojnik.

 

 

Župan občine Vojnik

Benedikt Podergajs

Oglejte si tudi