Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Priprava strategije za mlade v Občini Vojnik 2017–2021

V Občini Vojnik letos pripravljamo strategijo za mlade za obdobje od 2017 do 2021. Dokument je namenjen dolgoročnemu razvoju mladinske dejavnosti v občini Vojnik. S strategijo želi občina vzpostaviti celovito mladinsko politiko na področju življenja in dela mladih, kar vključuje ukrepe s področja izobraževanja, mobilnosti, zaposlovanja, informiranosti mladih, stanovanjske politike ter življenja mladih v občini Vojnik.

Priprava strategije za mlade v Občini Vojnik 2017–2021

Mladi s svojo prodornostjo in razmišljanjem »izven okvirjev« predstavljajo pomemben člen v družbi. Omogočiti mladim, da lahko izrazijo svoje mnenje ter sodelujejo pri pripravi strategije, omogoča ključen pomen pri pripravi dokumenta.

 

V domače okolje lahko mladi prinesejo svežino, ideje in vplivajo na spremembe. V ta namen vas pozivamo, da se nam pridružite in sodelujete pri pripravi strategije za mlade. Vsaka misel, spodbuda, vsak predlog pri nastajanju dokumenta so zelo dobrodošli.

 

Na spletni strani Občine Vojnik in na družabnem omrežju Facebook bo v kratkem na voljo tudi spletna anketa za mlade od 15 do 29 let. V veliko pomoč nam bo, če si boste vzeli čas in jo izpolnili. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel unikatno majčko.

  

             

Adrijana Molan

 

Oglejte si tudi