Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Pomlad v KS Frankolovo

V teh dneh je prišla pomlad, vsa sveža, mehka in predvsem mila. To je čas prebujanja narave, ko se vse rojeva na novo. Pomlad smo nestrpno čakali, saj nas zjutraj zbudi žvrgolenje ptic in skozi okno pokukajo topli sončni žarki.

Pomlad je tudi čas, ko počistimo okoli svojih domov, nato pa sodelujemo še v skupni čistilni akciji in poskrbimo za lepšo okolico našega kraja. Tudi letos se bodo člani Sveta KS Frankolovo skupaj z člani različnih društev, učenci OŠ Frankolovo in Skavtsko organizacijo vključili v spomladansko čistilno akcijo. Žal se omenjene akcije v našem kraju že vrsto let zapored udeležujemo le člani društev, predstavniki KS in otroci iz šole ter vrtca. Pogrešamo udeležbo krajanov, za katere smo prepričani, da so prav tako dolžni pristopiti k čiščenju kraja v katerem živijo.

 

V mesecu aprilu se pričnejo prireditve različnih društev, ki potekajo v okviru praznovanja KS Frankolovo. Že vrsto let so omenjene prireditve lepo organizirane. S strani članstva v društvih je vloženega veliko truda in skrbi, zato je prav, da se krajani udeležimo teh prireditev. S tem pokažemo pripadnost kraju ter izkažemo zahvalo vsem tistim, ki so pripravljeni delovati v društvih.

 

KS Frankolovo vsako leto pripravi koledar prireditev, kateri je objavljen v občinskem glasilu Ogledalu in pripravi plakate na to temo v upanju, da se boste krajani udeležili prireditev, ki potekajo od meseca aprila pa vse tja do začetka septembra.

 

Spoštovani krajani - vljudno vabljeni!

 

Dušan Horvat,

predsednik Sveta KS

 


Oglejte si tudi