Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Občina Vojnik v koraku s časom

Zaradi spremenjenih navad, želja in pričakovanj občank in občanov na področju spremljanja novic in drugih lokalnih informacij, se je občinska uprava Občine Vojnik, v sodelovanju z našim uredništvom, odločila za vzpostavitev novega spletnega medija občine Vojnik.

Spletni medij občine Vojnik je tako vsem občankam in občanom s spletnim dostopom nudil najbolj sveže lokalne novice, obvestila, komentarje, napovedi dogodkov in vse druge informacije, ki bodo obogatene tudi z multimedijskimi vsebinami in jih bo možno brezplačno prebirati oziroma si jih ogledovati kadarkoli.

Spletni medij občine Vojnik je dostopen na portalu mojaobčina.si, kjer je poleg vseh novic in drugih aktualnih objav na voljo tudi najbolj sveža lokalna vremenska napoved, lokalna ponudba prostih delovnih mest, napovednik dogodkov in številne druge lokalne vsebine.

Prek spletnega portala boste občanke in občani prejemali ažurne informacije tudi o delovanju nekaterih zavodov, društev in drugih organizacij v občini Vojnik.

Novi spletni portal bo imel lokalno vsebino, a bo imel za razliko od tiskanega glasila prednosti, kot so: dnevno sveže informacije, 24 urni vsakodnevni dostop do informacij, koledarja in napovednika dogodkov, večdnevno lokalno vremensko napoved, dodatne multimedijske avdio in video vsebine, možnost ocenjevanja in komentiranja vseh vsebin, možnost pregledovanja arhivskih vsebin, večji doseg bralcev in obiskovalcev itd.

Vsi obiskovalci spletnega portala se bodo lahko tudi naročili na prejemanje brezplačnih tedenskih e-novic.

Novi spletni portal je pričel z delovanjem v mesecu aprilu in je dostopen na spletnem naslovu: www.mojaobcina.si/vojnik.

Vsi tisti, ki bi želeli sodelovati in soustvarjati vsebine na spletu, se že lahko prijavite prek spletnega obrazca na naslovu: www.mojaobcina.si/vojnik.

 

Občinska uprava in Uredništvo

 

 

Oglejte si tudi