Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Srečanje gasilskih veteranov GZ Vojnik - Dobrna

Gasilsko prostovoljno poslanstvo ne pozna starostnih meja. Vsak lahko prispeva nekaj pozitivnega, svoje izkušnje, ki jih našim vrlim veteranom seveda ne manjka.
Seveda pa jim ne manjka tudi povezanosti in dobre volje, kar so dokazali na tradicionalnem srečanju gasilskih veteranov GZ Vojnik - Dobrna, ki ga je letos gostilo PGD Frankolovo.

 

Tovrstna druženja, ki tako pristno povežejo člane, so priložnost za pogovor in obujanje spominov. Na srečanju se nam je pridružil tudi predsednik GZ Beno Podergajs, slišati je bilo marsikatero ljudsko pesem, s svojimi zgodbicami pa nas je nasmejal humorist Pohorski klatež.

 

Med nami so bili tudi veterani, ki jih je treba še posebej omeniti in se jim zahvaliti: Milka Omerza iz PGD Socka je zvesta gasilstvu že 61 let, Antonija Mlinar iz PGD Vojnik je najstarejša gasilka v GZ, Rudi Stante iz PGD Vojnik pa je postal lastnik kar obeh lovorik, saj je s svojimi 88 leti najstarejši član, gasilsko srce pa mu bije že skoraj 70 let. Milka, Antonija, Rudi in vsi drugi veterani, vedno bomo negovali vaše humano delo, trud in voljo. Želimo vam, da bi vas zdravje še dolgo spremljalo.

 

Za GZ Vojnik - Dobrna: Albina Ločnikar

 

Oglejte si tudi