Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Leto 2011 je končano, a PGD Vojnik nikoli ne spi!

Četudi je vse v najlepšem redu, pridne roke članov PGD Vojnik ne počivajo. V predprazničnem času, natančneje 22. novembra, so pionirji ter mladinci PDG Vojnik izdelovali adventne venčke. Le nekaj dni kasneje, 25. in 26. novembra pa so skrbno izdelali božično-novoletne voščilnice, ki smo jih kot znak zahvale nato poslali našim sponzorjem in poslovnim partnerjem našega gasilskega društva. Zahvaljujemo se mentorjem in koordinatorjem, ki so omogočili našim najmlajšim, da so pokazali svojo ustvarjalnost in domišljijo.
Kaj kmalu je napočil tudi težko pričakovani veseli december. Sredi meseca je Gasilska zveza Vojnik - Dobrna za vsa gasilska društva zveze v Kulturnem domu Vojnik  organizirala ogled komedije z naslovom Čenče.  Sledilo je prijetno druženje v našem gasilskem domu, kjer smo imeli možnost pokramljati in se poveseliti s prijatelji.

 

 

18. decembra smo se gasilci PGD Vojnik udeležili zaključne vaje GZ Vojnik - Dobrna, katera je potekala na graščini v Socki. PGD Vojnik je sodeloval z vozili PV-1, GVC 16/25 in AL 32. Vaja je bila uspešno izvedena.

 

Dobri decembrski možje pa niso pozabili tudi na naše najmlajše, saj se je Božiček 21. decembra oglasil tudi v gasilskem domu Vojnik, kjer je presenetil kar 20 otrok!

 

Izkoristimo priložnost in vsem našim prijateljem, občankam in občanom občine Vojnik zaželimo obilo zdravja in uspešnosti v novem, upajmo tudi boljšem letu 2012, hkrati pa se vam zahvaljujemo za topel sprejem in prispevke našemu društvu, ko smo vas obiskali s koledarji in željami ob novem letu.

Z gasilskim pozdravom – Na pomoč!

 

Tadej Zupan,

PGD Vojnik

Oglejte si tudi