Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Podpis pisma o nameri za sodelovanje pri pristopu LEADER

Podpis pisma o nameri za sodelovanje pri pristopu LEADER v programskem obdobju programa razvoja podeželja 2014–2020 občin Štore, Celje, Laško in Vojnik
Devetnajstega novembra 2014 so na občini Laško podpisali pismo o nameri za sodelovanje pri pristopu LEADER v programskem obdobju programa razvoja podeželja 2014–2020 občin Štore, Celje, Laško in Vojnik. S pismom o nameri želijo partnerji izraziti namen o nadaljnjem skupnem sodelovanju za pristop LEADER in CLLD v PRP 2014–2020, podpreti delovanje Lokalne akcijske skupine (LAS) na območju občin Celje, Laško, Štore in Vojnik v organizacijski obliki, ki bo ustrezala razpisnim pogojem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ter sodelovati pri pripravi Lokalne razvojne strategije 2014–2020 za območje LAS.

 

Pismo o nameri so podpisali predsednica društva Raznolikost podeželja Petra Pehar Žgajner, podžupanja MO Celje Darja Turk, župan občine Štore Miran Jurkošek, župan občine Vojnik Branko Petre in župan občine Laško Franc Zdolšek.

 

Po slovesnem dogodku so si podpisniki ogledali še prostore TIC Laško in »Domači kotiček«, v katerem so vsako sredo na voljo domače dobrote in izdelki ponudnikov s podeželja.

 

Petra Pehar Žgajner

 

Oglejte si tudi