Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Čistilna akcija v KS Nova Cerkev

V soboto, 24. marca 2012, je občina Vojnik v okviru akcije »Očistimo Slovenijo 2012« in v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi organizirala čistilno akcijo.
V čistilni akciji v KS Nova Cerkev  so  sodelovali  člani PGD Nova Cerkev, Socka in Lemberg, TD Nova Cerkev, Smučarskega društva Vizore, ŠD Nova Cerkev in Socka, Športno kolesarskega društva Nova Cerkev, Skavti iz Frankolovega, člani Lovske družine Vojnik in Dobrna, učitelji in učenci POŠ Nova Cerkev in Socka z vrtci ter krajani  prostovoljci. Vseh udeležencev je bilo preko 190. Čistili so območja, ki so bila predhodno dogovorjena in določena na skupnem sestanku ter črna odlagališča.

 

Menimo, da so take čistilne akcije potrebne, predvsem pa koristne, saj se odstranijo odpadki, ki ne sodijo v naravo. Le tako bomo lahko živeli v čisti in lepi naravi, največ k temu pa vsekakor pripomoremo sami. Zato upamo, da bomo poskrbeli za ohranjanje narave in naredili še več na tem področju.

 

Vsem, ki ste si vzeli čas in sodelovali v akciji, se lepo zahvaljujemo z željo, da se v prihodnjem letu zopet organiziramo v tako velikem številu.

 

 

 

 

Slavko JEZERNIK,

predsednik Sveta KS

 

Oglejte si tudi