Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Božični Vojnik vabi

»Dobri in prijazni časi ne padejo z neba. Dobre čase si lahko sami naredimo, ne samo z denarjem in tehniko, ampak predvsem s srcem in dobroto. Samo dobri ljudje naredijo dobre čase: če vlada dobrohotnost, če se imajo ljudje radi, če je prostor za eno cvetlico in čas za prijazno besedo!« je zapisal Phil Bosmans. Božični Vojnik vam od 18. decembra 2015 do 3. januarja 2016 vse to ponuja, saj sta dve ulici v bližini cerkve sv. Jerneja odeti v adventno-božično preobleko, postavljenih je veliko različnih jaslic, kot jih v svoji domišljiji vidi le človeško srce, dodana je svetloba prijaznih dogodkov, pesmi in okusov na prostoru okoli farne cerkve in v novem Domu sv. Jerneja.
Na prireditvenem prostoru se vsak dan vrstijo dogodki, kjer lahko praznično preživljate decembrske večere. Župan Občine Vojnik je na odprtju poudaril: »Božični Vojnik bo praznična poslastica. Pridite, oglejte si razstavo jaslic, udeležite se dogodkov, posladkajte se z božičnimi dobrotami, spočijte si dušo in telo, pripeljite otroke, povabite prijatelje … skratka, imejmo se praznično.« 

Tu boste poživili svojega duha, obudili otroške sanje in pustili prosto pot domišljiji in pravljičnim podobam praznikov. Pozabili boste na tegobe časa in si naredili božično-novoletne dni res praznične.


Pridite v Vojnik in začutite vonj božiča in praznikov, kot ga lahko ponudi le iskreno srce. Pri izbiri dogodkov v teh prazničnih dneh si lahko pomagate z brošuro v priloženi datoteki ali s programom dogodkov v Ogledalu. 

Občina Vojnik in Turistično društvo Vojnik


 






Oglejte si tudi