Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Nocoj je en lep večer 2015

V četrtek, 5. marca 2015, se je v dvorani Kulturnega doma Vojnik odvijal tradicionalni večer z malimi pevskimi skupinami.

Na srečanje se je letos prijavilo osem skupin. Najprej so se predstavili člani Celjskega pevskega društva pod taktirko Mete Podbregar, sledil je Sekstet Lindek z vodjo Francem Žerdonerjem, nato Vokalna skupina Lipa iz Štor z vodjo Majo Sakelšek, Štorsko pevsko društvo Osti jarej in Radojka Kragelj, Vokalni kvartet Vigred z Dobrne in vodja skupine Franci Golčer, Adriana Požun Pavlovič s Celjskim oktetom, Mešani vokalni kvartet Shalom z Ljubečne pod vodstvom Aleša Kolška. Kot zadnji so nastopili domačini – Vokalna skupina in spiritu z vodjem Davidom Preložnikom. Po prireditvi so se pevke in pevci zbrali še v zaodrju ob zakuski in prijetnem kramljanju.


Prireditev je spremljala Tadeja Vulc. Sodelujočim bo podala strokovne nasvete za pomoč pri nadaljnjem kvalitetnem pevskem razvoju. Dvorana je bila skorajda polna, obiskovalke in obiskovalci so zadovoljni zapuščali dobro organizirano prireditev v izvedbi JSKD OI Celje in Občine Vojnik.

JSKD OI Celje
Tomaž Črnej

Foto: Tomaž Černej

 

 

Oglejte si tudi