Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Mladi umetniki se predstavijo

Stopnišče Občine Vojnik smo spremenili v razstavni prostor. Ob prihodu na Občino vas pričakajo barvne kompozicije mladih umetnikov. Skozi slike, ujete v objektiv, ali s čopičem naslikane podobe odkrivamo različne tematike, dežele, kulture …
Prvo razstavo je pripravil Ljubo Makarič - Hans, ki se nam je predstavil s slikami v  Air brush tehniki. Avtorjeva ustvarjalnost je tematsko razgibana, pripovedno slikovita in usmerjena predvsem v  izpostavitev aktualnih družbenih problemov.

Druga razstava nas je popeljala v Azijo. Svojo sedemmesečno popotniško izkušnjo sta z nami najprej na potopisnem predavanju in nato še skozi fotografsko razstavo z naslovom Aziji na poti delila Nina Majcen in Matjaž Pinter.

Trenutno si lahko ogledate fotografsko razstavo, ki jo je pripravil Matic Žižek z naslovom Vsak trenutek je lahko nov začetek. Matic se digitalni fotografiji posveča predvsem zadnje leto. Njegove fotografije najdete med drugim objavljene tudi v monografiji Občine Vojnik. Matic pripravlja material že za naslednjo razstavo, ki bo na ogled  jeseni. Trenutno razstavo v prostorih Občine Vojnik si lahko ogledate do konca poletja. Vljudno vabljeni.

Vabljeni tudi vsi mladi umetniki, ki bi želeli razstavljati v prostorih Občine Vojnik, da nas kontaktirate na telefonsko številko 051 633 847 ali nam pišete na elektronski naslov druzbene.dejavnosti@vojnik.si.

 

 

Rebeka Dečman

 

Oglejte si tudi