Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Novi odgovorni urednici za glasilo Ogledalo in spletni medij Moja Občina

Občinski svet Občine Vojnik je na svoji 7. redni seji 23. julija 2015 na predlog Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja potrdil novi uredniški imeni – Tjašo Podergajs za občinsko glasilo in Leo Sreš za spletni medij Moja Občina. V sami razpravi je bila poudarjena predvsem pomembnost dobrega in usklajenega dela, ključnih informacij ter dobrih fotografij. Obe imenovani sta bili do sedaj članici uredniškega odbora Ogledala.

V predhodnih usklajevanjih se je ob iskanju novih imen za to področje pokazalo, da bi bilo smiselno funkciji uredništva ločiti tako, da se imenuje odgovorni urednik za Ogledalo in odgovorni urednik za spletni medij. Urednik za spletni medij bo poleg urejevanja portala prisoten tudi na posamičnih dogodkih, jih po potrebi fotografiral in pripravil zapis.

 

Občinski svet je pred imenovanjem novih urednic sprejel tudi sklep o razrešitvi odgovornega urednika Ogledala in tudi člana uredniškega odbora, Jureta Vovka.

 

Obe novi urednici sta se županu Branku Petretu, občinskemu svetu in občinski upravi  zahvalili za izkazano zaupanje in poudarili, da bosta po najboljših močeh novo vlogo opravljali odgovorno in zavzeto.

 

Za prispevke s fotografijami, navedbo avtorja in telefonsko številko ter za preostale informacije/vprašanja/predloge v zvezi z glasilom Ogledalo in spletnim medijem je na voljo elektronski naslov vojnik.ogledalo@gmail.com oz. Lea Sreš - 051 664 280 in Tjaša Podergajs - 031 562 727.

 

Tjaša Podergajs

Oglejte si tudi