Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

OVTAR TRGOVINA d.o.o. na 44. MOS-u v Celju

Uspešna predstavitev podjetja OVTAR TRGOVINA d.o.o. na sejmu v Celju
MOS predstavlja poslovno stičišče inovativnosti, razvoja, najnovejših dosežkov podjetnih ljudi. Omogoča celovito predstavitev novih izdelkov in storitev, prinaša celosten vpogled v glavne izzive podjetnikov in gospodarstva v širšem poslovnem okolju ter spodbuja dialog.

Sejem vseh sejmov prinaša številne sejemske ugodnosti in odlične priložnosti za nakup razstavljenih izdelkov in storitev. V poslovni javnosti pa je MOS dogodek, ki se ga zaradi številnih novih poslovnih priložnostih, ki jih celjsko sejmišče ponuja le v nekaj sejemskih dneh, ne zamudi.

Sejem je zato prava priložnost za predstavitev podjetja, storitve ali izdelka širšemu krogu kupcev oz. obstoječim in potencialnim poslovnim partnerjem. (vir: www.ce-sejem.si)

 

 

Podjetje OVTAR TRGOVINA d.o.o. iz Vojnika, specializirano za vsa gradbena in inštalacijska dela, adaptacije stanovanj, zunanje ureditve, izkope in odvoze … se je tako uspešno predstavilo obstoječim in potencialnim kupcem oz. poslovnim partnerjem na 44. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, ki je potekal od 7. do 14. septembra 2011, v hali G, razstavni prostor 7.

 

Veliko zanimanja med obiskovalci je bilo za materiale za suho gradnjo; kakovostno električno in ročno orodje nemškega proizvajalca Bergtectool, s petletno garancijo (vijačniki, kotni rezalniki, udarno vrtalni stroji, mešalci ter vso ročno orodje za gradbenike, keramičarje …); fasadno izolacijo različnih debelin iz stiropora ali kamene volne - tako z utorom kot tudi brez; okrasno kamenje za tla in stene ter kamenje za zidanje; asortiman za osebno zaščito: od zaščitnih oblek, čevljev, mask ter čelad; in tudi za ves drug gradbeni material: od opeke, zidakov, različnih vrst kritin, do lepil, ometov in drugih zaščit in dekoracij.

 

Kot novost so predstavili čiščenje poslovnih, trgovskih, športnih ter drugih prostorov.

 

 

 

Foto in tekst: Lucija Šolinc Ovtar

 

 

Oglejte si tudi