Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Nova odvetniška pisarna v Vojniku

Na Celjski cesti 18 v Vojniku je v mesecu januarju odprla vrata podružnica Odvetniške družbe Koprivšek iz Ljubljane. Pravne storitve odvetniške družbe slonijo na treh glavnih načelih, in sicer na osebnem odnosu s stranko, iskanju optimalnih rešitev in doslednem spoštovanju zaupnosti.
Kakšno je vaše poslanstvo in osnovno vodilo pri delu?

 Stranke pričakujejo strokovnost in profesionalno odgovornost odvetnikov, katerim lahko zaupajo. Preseganje vaših pričakovanj je osnovno vodilo, njihovo poslanstvo pa poštena, učinkovita, pravočasna, diskretna in individualna pravna pomoč strankam. Pri tem nas vodijo trdne etične zaveze in predvsem visoka profesionalnost ter posluh za človeka. Svoj posluh in socialni čut za ljudi in trenutno situacijo dokazujemo z vsakodnevnim delom, ki ga opravljamo tudi preko Zavoda Med.Over.Net, kjer nudimo brezplačne pravne nasvete na spletni strani www.med.over.net oziroma na spletni strani www.pravninasveti.over.net. Prav tako pa smo člani gibanja Delam s srcem, več pa lahko izveste na spletni strani www.delamssrcem.si .

 

Ali zastopate stranke pred sodišči, delate za pravne osebe in fizične osebe ter za kakšne vrste obravnav se lahko obrnemo na vas?

Nudimo širok spekter pravnih storitev zastopanja, svetovanja in izkušenega vodenja postopkov. Takšna večstranskost storitev družbe izhaja iz želje po nudenju popolne storitve za stranko. S tem želimo svojim strankam pomagati pri njihovih najtežjih projektih in jim na enem mestu ponuditi pravno pomoč na številnih področjih njihovega interesa.

Odvetniška družba Koprivšek nudi pravno svetovanje, pomoč pri sestavi listin, zastopanje in zagovarjanje strank pred sodišči oziroma drugimi državnimi organi v civilnih, kazenskih, gospodarskih, izvršilnih ter drugih postopkih.

Pomoč nudimo na področjih, kot so nepremičninsko pravo, odškodninsko pravo, pogodbeno pravo, delovno pravo, dedno pravo, kazensko pravo, družinsko pravo ter pri izvršilnih postopkih, postopkih prisilne poravnave in stečaja, postopkih varovanja intelektualne lastnine in drugih. Več si lahko ogledate na spletni strani www.koprivsek-op.com .

 

Kdaj ste dosegljivi?

V kolikor potrebujete kakršnokoli pomoč, smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 ter od 14.00 do 16.00 oziroma izven časa uradnih ur po prkedhodnem dogovoru na tel. št. 041 361 153.

 

Jure Vovk

Foto: Jure Vovk

 

Oglejte si tudi