Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Na kosilo vas vabi Gašper

Na utrip kraja in občine vplivajo tudi gostinska ponudba, urejena gostilna in prijazen sprejem gostov. Vrata je odprla gostilna Pri Gašperju v Ivenci pri Vojniku, ki ima novega najemnika, Gašperja Vašla. Njihova ponudba je klasična, obiskanost pa bo pokazala kakovost kuhinje, ki je srce vsake gostilne.
Novi najemnik znane gostilne v Ivenci je Gašper Vašl s Polzele. Končal je srednjo gostinsko šolo in se kot kuhar zaposlil na Golteh, kjer je delal štiri leta. Pridobil si je osnovne kuharske izkušnje in se ob pomoči staršev in bratov odločil za samostojno podjetniško pot. Dejansko je gostilna družinsko podjetje, ki oskrbuje kuhinjo z domače kmetije, kjer pridelujejo in predelujejo suhe mesne izdelke.

 

V gostilni Pri Gašperju lahko naročite malico ali kosilo, jedi po naročilu in prave domače pice. Pri malicah lahko izbirate enolončnice, ki se tedensko ponavljajo, in dva dnevno pripravljena menija. Cene so ugodne, saj je cena malice med 3,80 evra in 4,00 evri. Gašper je ponosen na domače pice s suhomesnatimi domačimi izdelki, ki so – kot pravi – takšne, da se ne vidi skoznje. Gostilna je odprta vsak dan med 7. in 22. uro, ob nedeljah pa do 20. ure, ko vas vabijo predvsem na nedeljsko kosilo. Gašper sprejema tudi zaključene družbe, prostor si lahko rezervirate na telefonski številki 059 90 07 59. Vabijo vas, da obiščete gostilno Pri Gašperju in preizkusite njihovo kuhinjo!

 

Lea Sreš

 

 

Oglejte si tudi