Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Brezžični internet na območju centra Vojnika in Nove Cerkve

Z namestitvijo novih INFO-WiFi TOČK želimo omogočiti obiskovalcem dostop do posebnih spletnih strani in da pridejo do želenih informacij vsak trenutek. Uporabniki brezžičnega interneta ste lahko tisti, ki imate naprave, ki podpirajo povezavo z brezžičnim internetom (to so npr.: dlančniki, prenosniki, GSM aparati ipd.).

Pri uporabi se vam prikaže naslednja vhodna maska: http://vojnik.info-wifi.si/, http://nova-cerkev.info-wifi.si/, ki vas vsak trenutek informira z vremensko napovedjo v kraju, z uporabnimi informacijami Občine Vojnik, lahko obiščete tudi spletni portal www.mojaobčina.si, kjer boste našli vse informacije, ki se nanašajo na aktualno dogajanje v naši občini, lahko pa boste preko privzetih brskalnikov najdi.si in google.si dostopali do spletnih vsebin. Seveda pa je sam sistem zaščiten pred zlorabo in prenosom neprimernih spletnih vsebin.

 

Sredstva za postavitev začetnih dveh INFO-WiFi TOČK je odobril Odbor za gospodarstvo in turizem, ki želi, da na začetku naslednjega leta točke postavimo še v center Frankolovega, preko anten, če bo sam sistem to omogočal, pa še do kakšnega manj dostopnega naselja. Izvajalec postavitve INFO WI-FI TOČKE je bilo podjetje T.R.I. iz Ljubečne pri Celju, sama investicija pa je znašala nekaj manj kot 3.000,00 EUR.

                       

Pripravila: Petra Pehar Žgajner

Oglejte si tudi