Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Aprilska skupščina OOZ Celje

V sredo, 16. aprila 2014, je potekala osma redna seja skupščine Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje, na kateri so med drugimi točkami obravnavali in sprejeli zaključni račun za leto 2013, predlog programa dela in finančnega načrta za 2014 in sprejeli sklep o razpisu volitev OOZ Celje za mandatno obdobje 2014‒2018.

Načrti  za leto 2014 so veliki, saj se poleg osnovne dejavnosti zbornice, torej zastopanja interesov svojih članov in podpore v obliki svetovanj, informiranj, izobraževanj, usposabljanj in izvajanj postopkov, pod okriljem zbornice izvaja še veliko projektov na lokalnem, regionalnem in državnem nivoju ter nivoju EU.

 

Miran Gracer, predsednik OOZ Celje: »Vodstvo in člani, ki delujemo v organih skupaj s strokovno službo, se trudimo za čim uspešnejše in učinkovitejše delovanje zbornice v prelomnem obdobju, ki se je začelo s prostovoljnim članstvom. Naša zbornica je leto 2013 zaključila z zelo dobrim izidom in glede na nastalo situacijo si lahko samo želimo, da bi še kdaj v prihodnosti dosegli kaj podobnega. Leto smo smelo začeli, kot nam je pokazala tudi bilanca. Načrtujemo pa, da bomo povabili nazaj stare člane in pridobiti tudi nove, in sicer v pričakovanju 45. obletnice delovanja zbornice, ki jo bomo slavnostno praznovali junija letošnjega leta.«

 

Mag. Tatjana Štinek

 

Oglejte si tudi