Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Petrol namenil pomoč družinama iz Ajdovščine in Vipave

Zaposleni v dveh Petrolovih bencinskih servisih v Ajdovščini in dveh v Vipavi so se v okviru Petrolovega projekta 'Naša energija povezuje' odločili pomagati socialno ogroženima družinama, eni iz ajdovske in eni iz vipavske občine. Vsaka družina je prejela 400 evrov.

'Naša energija povezuje' je Petrolova akcija, katere namen je povezovanje zaposlenih preko dobrodelnega projekta, v okviru katerega zaposleni polepšajo življenje pomoči potrebnim v lokalnem okolju. Petrol je sredstva za nakup poslovnih daril v letu 2014 že četrto leto namenil za družbeno odgovorne projekte, v katere so se lahko vključijo vsi zaposleni na Petrolovih bencinskih servisih.
Poslovodje štirih lokalnih Petrolovih bencinskih servisov Živko Cotič, Martin Jerkič, Nikola Berlot in Andrej Valič ter direktor območne enote maloprodaje Primorska - Novo mesto Andrej Tomplak so predsedniku RKS - Območnega združenja Ajdovščina Rajku Trohi 22. januarja 2015 na sedežu združenja v Centru za tretje življenjsko obdobje slovesno predali bone v skupni vrednosti 800 evrov. Predaje so se udeležili in s tem podprli plemenito gesto zaposlenih tudi župan občine Ajdovščina Tadej Beočanin, podžupan občine Vipava Bogdan Godnič in strokovna sodelavka na občini Vipava Majda Sever.
Na željo zaposlenih v Petrolovih bencinskih servisih je RK polovico sredstev namenil socialno ogroženi družini iz Ajdovščine in polovico sredstev socialno ogroženi družini iz Vipave.
Za njihovo solidarnost se jim tudi v imenu družin, ki so jim pomagali, najlepše zahvaljujemo!

Irena Žgavc

Oglejte si tudi