Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
15°C
6°C
Oceni objavo

Polni dobre volje – polni adrenalina

Devet otrok oz. mladih iz socialno šibkejših družin iz ajdovske in vipavske občine, starih od dvanajst do petnajst let, se je od 28. julija do 3. avgusta 2013 udeležilo brezplačnega poletnega tabora 'Boom adrenalin' v Kranjski Gori - v Počitniškem domu Vila, ki ga je v sodelovanju z MDPM Ajdovščina in drugimi društvi prijateljev mladine Slovenije organizirala Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje.

Na taboru so se srečali mladi iz celotne Slovenije. Program je bil pester, športno obarvan, skratka, razgiban in mladostniški. Mladi so igrali odbojko in košarko, jahali konje, uživali v adrenalinu v pustolovskem parku, plesali, plavali, se smejali ob mladostniških delavnicah, občudovali Bled in še bi se kaj našlo.

Zadovoljni smo, da smo lahko tudi tokrat pričarali nasmeh na obrazih otrok oz. mladih iz socialno šibkejših družin in jim omogočili počitnice, ki jih še dolgo ne bodo pozabili. Najbolj srečni pa smo, ko nam mladi sami rečejo: »Bilo je super!« Za izpeljavo brezplačnega 'boom tabora' se je odzvalo veliko dobrosrčnih posameznikov in skupin, ki so otrokom omogočili aktivno in zdravo preživeto letovanje. Hvala vsem!

Sara Šorc, MDPM Ajdovščina

Oglejte si tudi