Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Regionalni karierni sejem MojeDelo.com 2017 – Nova Gorica

Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com že 13 let deluje na trgu dela in  ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Zaposlitvene priložnosti bomo ustvarjali tudi v Novi Gorici in sicer v četrtek, 13. aprila med 10.00 in 18.00 v avli mestne občine Nova Gorica, kjer boste imeli priložnost priti še korak bližje do vaše sanjske zaposlitve. Izkoristite priložnost in obiščite karierni sejem MojeDelo.com v Novi Gorici !

 

Kaj vam karierni sejem ponuja?

 

-                     Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom. Pridite pripravljeni in navdušite delodajalce.

 

-                     Karierno svetovanje.  Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata.

 

-                     Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike.

 

-                     Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence.

 

-                     Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna. Obiskovalcem sejma bomo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, mi pa vam jo bomo posredovali za poslovno komunikacijo.

 

 

 

 

 

 

Regionalni karierni sejem MojeDelo.com 2017 – Nova Gorica

Četrtek, 13.4.2017 med 10.00 – 18.00, Avla mestne občine Nova Gorica

Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so popolnoma brezplačne.

 

Oglejte si tudi