Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Modna revija - Samo za vaše oči

21. maja 2015 je v prelepem čarobnem ambientu dvorca Zemono pri Vipavi premierno potekala gala modna revija »FOR YOUR EYES ONLY – SAMO ZA VAŠE OČI«, velikih blagovnih znamk sončnih očal priznanih modnih oblikovalcev, ki jo je v Sloveniji prvič organizirala Optika Ibis d.o.o. v sodelovanju s podjetjem Safilo d.d., ki je drugi največji proizvajalec okvirjev za dioptrijska in sončna očala na svetu.
Na modni reviji očal v dvorcu Zemono so manekenke in manekeni na modni pisti navdušili s kolekcijo sončnih očal za pomlad in poletje 2015, ki jih ponujajo v poslovalnicah Optike Ibis (Dior, Hugo Boss, Boss Orange, MaxMara, Max&Co., Carerra, Oxydo …). Nove linije, novi barvni odtenki in številni, tudi najmanjši detajli so tisto, ki je očaralo, je tudi to,  kar so želi predstaviti 150 povabljenim gostov, med njimi poslovnim partnerjem iz Slovenije, pa tudi iz tujine, številnim gospodarstvenikom, strankam Optike Ibis, zvezdnikom družabne scene, novinarjem in drugim. Prireditev je povezovala Martina Arčon, večer pa sta popestrili violinistka Anna Nascimben  in plesalka Alesia Bukovec.

Pod organizacijo dogodka se je podpisala modna Agencija Bker. Povabljeni gostje niso samo uživali le ob gledanju najnovejših kolekcij. Za vrhunske kulinarično postrežbo je poskrbel Tomaž Kavčič, znani slovenski gostinec.

Ob koncu sta Tanja Ferletic - lastnica Optike Ibis in Luca Busi, direktor prodaje za vzhodno Evropo podjetja Safila razrezala unikatno torto slaščičarne Le fate golose.

Breda Kranjc

Oglejte si tudi