Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 24.04.2017

oblačno
Popoldne bo v zahodni in osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, na vzhodu pa delno jasno. Ponekod na zahodu je možen občasen rahel dež. Pihal bo južni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17 stopinj C.
7°C | 15°C
torek, 25.04.2017
10°C | 16°C
sreda, 26.04.2017
11°C | 18°C
četrtek, 27.04.2017
13°C | 16°C
petek, 28.04.2017
8°C | 16°C
Opozorila
Ponedeljek, 24.4.2017 ob 12h
Dodatnega opozorila ni.
7°C
15°C
oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Gospodarstvo Kmetijstvo

Protokolarno vino Občine Vipava


DOGODKI, KMETIJSTVO

| |
26.09.2012      15:05
A A

Protokolarno vino Občine Vipava



Župan Princes izroča Tomažu Fabčiču iz Podrage listino o izbiri protokolarnega vina
Župan Princes izroča Tomažu Fabčiču iz Podrage listino o izbiri protokolarnega vina
Deli:

V sredo, 29. avgusta, je v prostorih Vinoteke Vipava potekal izbor prvega protokolarnega vina Občine Vipava.

Komisija, ki so se sestavljali podžupan Občine Vipava Alojz Durn,  predstavnik TD Lanthieri Peter Skapin, Mitja Volk, predsednik sveta zavoda Centra za razvoj podeželja TRG Vipava ter predstavnica Centra za razvoj podeželja TRG Vipava Urška Grmek, se je odločala med številnimi vzorci vin zelen in pinela.

 

Laskavi naziv 1. protokolarnega vina Občine Vipava je prejelo vino Zelen 2010, ki prihaja iz vinske kleti Tomasvin iz Podrage.

 

Avtorici: Maja Hladnik in Urška Grmek




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Vipava!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Latnik
Številka: 185
Izšla: 31.03.2017
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo

Bodite prvi pri oddaji mnenja.