Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Pomembna točka iz Kranja

Triglav Kranj - Farmtech Veržej 0:0

Pred gostovanjem proti trenutno prvouvrščenemu moštvu 2. slovenske nogometne lige so v Veržeju poiskali novega trenerja, saj se je dosedanji trener Zlatko Gabor, ki je Veržence popeljal pred več kot tremi leti v družbo drugoligašev, odločil sprejeti vabilo za vrnitev v Muro. Novi trener je postal 38-letni Marko Lešnik, ki prihaja iz Maribora nazadnje pa je deloval pri sarajevskem Železničarju. Med drugim je deloval tudi kot pomočnik trenerja na Kitajskem, v Mariboru pa je vodil tamkajšnjo B ekipo. Ker Marko Lešnik nima primerne teoretične nogometne izobrazbe za vodenje drugoligaškega kluba (zahtevana je licenca PRO), bo imel na klopi Farmtecha uradno status pomočnika trenerja.
Marko Lešnik ekipe Veržeja še ni vodil v Kranju, zanimivo pa je dodati, da na klopi domačega Triglava ravno tako ni bilo trenerja, saj je njihov strateg Siniša Brkić moral oddelati kazen zaradi izključitve na eni od prejšnjih tekem.
Kranjčani so imeli ves čas srečanja terensko premoč, vendar našega trenerja Andrejča niso uspeli premagati. Z delitvijo točk so bolj zadovoljni naši nogometaši, ki jim ta točka pomeni ogromno v boju za obstanek v ligi. Po 12. krogih tekmovanja naši nogometaši ostajajo na osmem mestu, naslednjo soboto pa v Veržej prihaja drugouvrščena ekipa Roltek Dob.

Besedilo povzetu po portalu www.snportal.si
Fotografija: arhiv NK Farmtech Veržej

Oglejte si tudi