Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
9°C
5°C
Oceni objavo

Počitnice na morju: SPREJEMANJE SPREMEMB ZA VEČJO ODGOVORNOST

Sprememb se pogosto branimo in jih skušamo preprečiti. Nekaj let kasneje ugotovimo, da so se vseeno zgodile. Nato moramo vložiti ogromno energije, da se jim prilagodimo. To se dogaja posameznikom, podjetjem, ustanovam, državam in občasno celemu svetu. Prilagajanje spremembam je tisto, kar nas ohranja žive in uspešne. Tako pravi evolucija. V predavanju se bomo spraševali ali znamo prepoznati in načrtovati spremembe? Kako to lahko počnemo uspešno in odgovorno?
Brez skrbi, predavanje bo bolj zabavno kot zgornji odstavek. Nekateri celo trdijo da je poučno, zabavno in koristno. V pomoč posameznikom, podjetjem in ustanovam. Na brezplačno vstopnino bomo za dobro vago rekli še kaj o evoluciji, Slovencih, geometriji, turizmu, poslu, državi in selitvi v tujino.

Praktično predavanje bo potekalo v četrtek, 9. junija ob 20. uri, v prostorih Ljudske univerze Tržič. Vstop prost.

Predavatelj Klemen Belhar
Šestnajst let izkušenj kot trener, predavatelj, coach in svetovalec. Sprva je deloval kot strokovnjak na področju komuniciranja, kasneje pa je začel delovati tudi na področju različnih poslovnih veščin (komunikacijska kultura, vodenje, goal alignment, leadership assimilation). Svetoval je vidnim osebnostim iz javnega, poslovnega in političnega življenja. Svetoval je mnogim politikom, uglednim osebnostim in visokim uradnikom, doma in v tujini. Trenutno največ deluje na področjih uvajanja sprememb, sistemskih simulacij, urejanja odnosov v podjetjih in težavnega komuniciranja. V različnih državah sodeluje pri projektih reform državne uprave in pravosodja na področju razvoja človeških virov kot »senior expert« Evropske unije. Po izobrazbi je univ. dipl. teolog, zaključuje doktorat iz antropologije in filozofije na Univerzi na Primorskem.

Organizator Društvo ZA

Društvo ZA želi v občino in v mesto vnesti nov pogled in način razmišljanja. Želimo delovati v trajno korist skupnosti, želimo povezovati ljudi in jim vrniti občutek, da je vsakdo pomemben član skupnosti. Društvo ZA želi izboljšati kvaliteto življenja in delovati ljudem in okolju prijazno. Razmišljamo globalno, delujemo lokalno. 


Prijazno vabljeni!

Oglejte si tudi