Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-1°C
NED.
12°C
-2°C
Oceni objavo

Srečanje urednikov MojaObčina.si

Ekipa MojaObčina.si je poskrbela, da smo se srečali urednice in uredniki občinskih portalov iz različnih koncev Slovenije. V projekt je vključenih že 75 slovenskih občin, v sistemu je registriranih 7.191 avtorjev, vsebine ureja 100 urednikov, mesečno je na portal dodanih več kot 1.200 novic oz. 40 novic dnevno, dodanih je preko 1.000 dogodkov mesečno, na tedenske novice je prijavljenih 56.440 uporabnikov, preko različnih fb strani pa ima portal 112.000 sledilcev. Bravo ekipa.
Odgovorni na MojaObčina.si so predstavili kar nekaj novosti, ki bodo tako urednikom kot piscem in uporabnikom portala znatno olajšale delo in poskrbele za še večjo prepoznavnost. O veščinah pisanja dobrih zgodb in učinkovitem komuniciranju je spregovorila Andreja Jernejčič, direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja,  o urednikovanju v 21. stoletju pa Mitja Pritržnik, specialist za vsebinski marketing,  ki je osem let uspešno urednikoval tudi Računalniške novice. 


Vabljeni, da tudi v Občini Tržič  s svojimi zgodbami, novicami, dogodki, mnenji sooblikujete spletno stran MojaObčina.si in pomagate graditi največjo lokalno skupnost.

Oglejte si tudi