Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Priložnost za podjetne - Kako začeti in zgraditi dober posel na internetu

Na tokratnem kreativnem podjetniškem večeru, ki bo v četrtek, 24. marca 2016, ob 19.30 v Kavarni Stara godba v Tržiču, bomo predstavili poslovne priložnosti, ki jih ponuja internet.

Dejstvo je, da se 70% veh nakupov zgodi ali pa se vsaj prične na internetu. To pomeni, da internet bistveno poveča vaše možnosti za uspeh pri poslu. Kako pa svetovni splet čim bolje izkoristiti, se bomo tokrat pogovarjali z Nastjo Kramer, lastnico in direktorico spletne trgovine Malinca. Nastja je z ekipo v dobrih dveh letih dobesedno iz nič ustvarila internetni posel, ki jim na mesečni ravni ustvarja 50.000€ prometa, na Facebooku imajo 70.000 oboževalcev, njihove e-novice pa vsak teden prebere 60.000 zvestih kupcev. Lansko leto so prejeli prestižni naziv SPLETNI TRGOVEC LETA 2015 in premagali internetne gigante kot so Mimovrste.com in drugi.

 

Vabljeni prav vsi – že uveljavljeni podjetniki in tisti, ki se na to pot pripravljate. Zaradi omejenih mest  se na dogodek prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04/592 55 51.

 

Občina Tržič v sodelovanju z Ljudsko univerzo Tržič v letu 2016 pripravlja niz motivacijskih in aktivacijskih dogodkov za vse, ki se želijo podati na podjetniško pot. Gre za odprte dogodke, ki se jih lahko udeleži vsakdo. Podjetniške večere organiziramo z namenom navdušiti proaktivne posameznike s svežimi in perspektivnimi poslovnimi priložnostmi in podjetniškimi pristopi.

Več na: http://www.trzicpodjeten.si

Oglejte si tudi