Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Dan Plesnega studia Špela na Gorenjski plaži 2015

V soboto, 29. 8., je na Gorenjski plaži potekal drugi Dan Plesnega Studia Špela, ki je poskrbel za pester program, obilo zabave in dobre volje med obiskovalci.

Dan Plesnega Studia Špela je zopet poskrbel za odličen dan na Gorenjski plaži. Vreme je bilo čudovito, tako da se je nabralo skoraj 500 obiskovalcev, ki so lahko tekmovali v različnih igrah na suhem in v vodi. Otroci so izdelovali cofke in barvali na ustvarjalnih delavnicah, ki so potekale čez cel dan, pomerili pa so se tudi v limbo dance in v skokih v vodo. Za dodatno ponudbo je bilo poskrbljeno s Supom in napihljivim toboganom. V popoldanskem času so se pod vodstvom Špele Mandelc mladi in malo starejši razgibali v ritmih vodne aerobike. V tekmovanjih je bilo razdeljenih več kot 50 nagrad, razdelili so tudi več kot 350 sladoledov, dobre volje in smeha pa je bilo neomejeno.

Plesni Studio Špela se še enkrat zahvaljuje vsem, ki so jih obdarili s tako lepimi in pozitivnimi komentarji glede dogajanja na Gorenjski plaži. Lepo je videti toliko ljudi nasmejanih in zadovoljnih obrazov. HVALA VSEM in se vidimo drugo leto!

Oglejte si tudi