Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Vprašalnik - Nova prometna vizija v občini Tržič

V prilogi je vprašalnik, s katerim želimo izvedeti vaše strinjanje z novo prometno vizijo in cilji Občine Tržič. Nastali so na podlagi delavnic z Delovno skupino CPS Tržič in na delavnici za širšo javnost v preteklih mesecih, ki ste se jih morda tudi sami udeležili.

Vizija in cilji se nanašajo na leto 2025, razen če je omenjeno drugače. Zastavljeni so realno, a hkrati ne manjka ambicioznosti, potrebne pri nadaljnih prometnih odločitvah. Nacionalne in mednarodne zaveze namreč narekujejo občutno zmanjšanje emisij in negativnih učinkov iz prometa. Dosegli jih bomo le z napredno zastavljenimi cilji.

Pomembno je, da vizijo podpre čim več deležnikov. Preden oblikujemo končno verzijo, potrebujemo vaše mnenje.

SKUPNA vizija in cilji so razdeljeni na področja PEŠCI, KOLESARJI, JAVNI POTNIŠKI PROMET in CESTNI PROMET. Vprašanja v nadaljevanju se tako nanašajo na vseh 5 sklopov.

Povezava do vprašalnika: https://goo.gl/forms/pjcrebBM5zkSuud52

Prosimo za odgovore do 21.11.2016! Vabljeni, da vprašalnik delite po vaših kanalih, socialnih omrežjih (Facebook) in skupinah občanov, s katerimi ste vsakodnevno v stiku. Le tako bomo dobili širšo sliko, kakšnih sprememb si želijo prebivalci.

Oglejte si tudi