Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

GORENJSKA PLAŽA ODPIRA VRATA NOVI SEZONI

NNa Gorenjski plaži v Tržiču je vse pripravljeno na dolgo in vroče poletje. Sodoben večnamenski kompleks ob vstopu v mesto, v petek, 12. junija 2015 odpira vrata novi kopalni sezoni. Deset tisoč obiskovalcev v dobrih dveh mesecih lanskega poskusnega obratovanja, je dobra popotnica za prvo pravo kopalno sezono v prenovljenem bazenskem delu nove tržiške turistične pridobitve. Prvi dan bo kopanje brezplačno, vse naslednje pa po konkurenčnih cenah, ki ostajajo iste kot v lanski sezoni. Vrata kopališča se bodo odprla ob 7. uri za jutranjo rekreacijo, ob 9. uri pa začne kopališče redno obratovati.

“Pred začetkom letošnje sezone smo na Gorenjski plaži dodatno označili bazen za otroke, da bo njegova uporaba še varnejša in odpravili smo težavo z razkuževalnim bazenčkom. Gorenjska plaža je dobila tudi najemnika gostinskega dela kompleksa. Gostinska ponudba bo med kopalno sezono zagotovljena s postrežbo na zunanjih površinah, obljubljajo tudi sladoledni vrt. Novost je tudi, da je na zgornjem parkirišču nad kompleksom Gorenjska plaža zagotovljena infrastruktura za oskrbo avtodomov” novosti predstavlja župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic. Pričakuje, da se bo na Gorenjski plaži letos hladilo 20.000 gostov.  Za upravljanje kompleksa Gorenjska plaža je Občina Tržič v zaključni fazi podelitve petletne koncesije podjetju Bios, d. o. o..  


Cene vstopnic ostajajo iste kot lani in se gibljejo od 1,5 eur za predšolske otroke do 15 eur, kolikor bo za celodnevno kopanje odštela družina s petimi ali več člani. Zelo privlačne so cene jutranjega rekreacijskega plavanja, organiziranega obiska in popoldanske vstopnice. Samo za nočno kopanje v soju žarometov bo potrebno odšteti dva evra in pol. Novost letošnjega cenika so sezonske vstopnice.

 

 

 

 

Oglejte si tudi