Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Pomagajte novi zvezdi Jazza, da zasije na glasbenem obzorju!

Kristjan Krajnčan pravi, da glasbo obožuje, ker zanj glasba nima meja in v osnovi ni razlike med afriško glasbo in glasbo velikega Bacha. Rojen je bil v glasbeni družini, kar pomeni, da mu je bil občutek za ritem in ljubezen do melodije položen v zibelko. Za zbiranje sredstev ima na voljo le še do 14.5.
Tridesetletni multiinštrumentalist Kristijan Krajnčan se z glasbo ukvarja že 24 let. V prvi polovici svoje glasbene poti se je osredotočal na igranje violončela, v drugi pa se je posvetil študiju bobnov na Nizozemskem. "Glasbeniki smo ponavadi od malih nog osredotočeni na igranje enega inštrumenta, ki ga poizkušamo izpopolniti. Dolgo časa sem imel občutek razcepljene osebnosti. Šele pred kratkim sem začel enekovredno delati na obeh. Spoznal sem, da mi ni potrebno izbrati, saj lahko združim oba. Odločil sem se, da bom posnel ploščo, kjer bom najprej posnel en inštrument nato pa nasnel še drugega. Tako bo nastal dialog med mojima različnima osebnostima." je povedal Kristijan, katerega solo album z naslovom DrummingCellist bo vseboval avtorsko kompozicijo ter dela J. S. Bacha in Arva Pärta.


Finančna sredstva za ploščo bo poskusil zbrati s pomočjo množičnega financiranja na spletni platformi Indiegogo. Kampanja je delujoča le kratek čas, saj ima Kristijan na voljo še 19 dni časa, da zbere finančna sredstav za uresničitev svojega projekta.

Vsi, ki boste prispevali donacijo, boste v zameno dobili različne nagrade, ki jih lahko izberete sami. Nagrade med drugim vključujejo: digitalni-dolpoteg albuma po cenejši ceni, razglednico iz Amsterdama s posebnim sporočilom, posebno edicijo vinilne plošče, osebno pesem za zvonenje telefona, glasbene lekcije in celo koncert na domu.

Podprite projekt, bodisi z donacijo ali deljenjem, saj več kot ljudi izve o njem, več možnosti ima jazz bobnar in klasični čelist, Kristijan Krajnčan, da mu uspe pridobiti željena sredstva.

https://www.indiegogo.com/projects/drummingcellist#/ 

Oglejte si tudi