Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Veterani RK Trimo Trebnje ostajajo nepremagljivi

V soboto, 24.11.2012, so Mlajši veterani RK Trimo Trebnje organizirali že 8. turnir mlajših veteranov in veterank.
V moški konkurenci so se v 1. skupini med sabo pomerile ekipe Trebnjega, Sevnice, Škofje Loke in Dola ter v 2. skupini Radeče, Ribnica, Krmelj in ekipa Novega mesta. Ženski del turnirja pa so zastopale ekipe: Akcija, Idrija, Ptuj, Izola, Sevnica, Žabice, Ajdovščina in Bombice. Po celodnevnem razigravanju v skupinah so se pri ženskah v zaključne boje uvrstile Žabice, Izola, Sevnica ter Akcija. V tekmi za 3. mesto so bile rokometašice Izole boljše od  Žabic z rezultatom 11:7.Največ znanja pa so pokazale igralke ljubljanske Akcije, ki so v finalu premagale Sevnico z rezultatom 9:8.


Pri veteranih pa so največ borbenosti in želje po zmagi pokazale ekipe iz Radeč, Sevnice, Krmelja in Trebnjega. V  tekmi za 3.mesto so v sosedskem dvoboju Radeče  z 11 : 6 premagale Sevnico. Ostala je le še finalna tekma, kjer so se po plesni točki trebanjskih mažoretk pomerili domači rokometaši Trebnjega in Krmelja. Tako kot vrsto let do sedaj so bili tudi letos najboljši Mlajši veterani RK Trimo Trebnje. Čeprav je mogoče kdo pričakoval lahko zmago je semafor na koncu kazal 11 : 10 za domače kar kaže, da so se morali Trebanjci pošteno potruditi za zmago proti nepopustljivimi Krmeljčani.


Na podelitvi, ki je potekala v zidanici Opara so bili za najboljše posameznike izbrani naslednji igralci.Najboljša strelka turnirja je bila Krošelj Kamila (Sevnica), naj vratarka Šolaja Mara (Izola) ter naj igralka Pohleven Bernarda (Akcija). Pri moških pa je bil najboljši strelec Zaplotnik Žiga (Trebnje), naj vratar Starina Boštjan (Krmelj)  in najboljši igralec Rizman Jure (Radeče).

Matjaž Povhe, predsednik mlajših veteranov RK Trima Trebnje

Oglejte si tudi