Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

Trimo se je žilavo upiral prvakom

Sobota, 26.4.2014; Rokometaši Trima smo se dobro upirali državnim prvakom, dobili celo polčas in do konca dihali za ovratnik Gorenju.

RK Gorenje : RK Trimo Trebnje    33 : 30 (16:17)

RK Gorenje: Taletovič, Cehte 2, Medved 6, Burić S. 6, Burić B., Skube 5, Golčar 1, Šoštarič 2, Papež 5(1), Dobelšek, Gams 1, Nosan 1, Oštir, Dujmovič 4(1).

RK Trimo Trebnje: Femec, Radelj 6, Murčehajić, Ratajec 14(4), Čeh, Ferlin (15 obr), Skol 4, Sušin, Baznik, Rojc 3, Udovič 1, Grandovec T. 2, Florjančič, Brana.

Rokometaši Trima smo pogumno stopili v tekmo, kljub temu, da niso mogli igrati Ferkulj, Sušin in Murčehajić. Odnos je bil pravi, Gorenje pa je imel določene težave z motivacijo. Tako situacijo smo izkoriščali in vodili praktično cel polčas za zadetek ali dva. Obramba je bila sicer malo slabša, napad in protinapad pa je tekel zelo dobro. Razigran je bil Ratajec, Skol je odlično vodil ekipo. Gorenje nas je proti koncu polčasa ujel  in tudi prvič povedel (10:9), a nismo se še predali. Po minuti odmora smo zopet dobro odigrali in zopet uspeli povesti (12:14). Gorenje je nato izenačil, v zadnjih sekundah polčasa pa smo uspeli zadeti za vodstvo. ... Več na RK Trimo Trebnje

Oglejte si tudi