Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

OŠ Trebnje na področnem prvenstvu osvojila 1. mesto

V četrtek, 18. 12. 2014, se je v športni dvorani OŠ Trebnje odvijalo področno prvenstvo v rokometu za osnovne šole. Fantje so tekmovali v kategoriji letnika 2000 in mlajši. OŠ Trebnje je na turnirju osvojila 1. mesto in se uvrstila v četrtfinale, torej med 32 najboljših osnovnih šol v Sloveniji.

 

Na področno prvenstvo se je uvrstilo 5 ekip: OŠ Trebnje, OŠ Loka Črnomelj, OŠ Metlika, OŠ Stopiče in OŠ Grm. OŠ Trebnje je odigrala 3 tekme in vse  zmagala. Prvo tekmo so Trebanjci igrali proti OŠ Grm in zmagali z rezultatom 16:10 ter se zanesljivo uvrstili v polfinale. V polfinalu so se pomerili proti ekipi OŠ Metlika in zmagali z rezultatom 18:8 ter se uvrstili v finale. V finalu se je OŠ Trebnje ponovno pomerila proti OŠ Grm in zmagala z rezultatom 13:11.  Tekme so se igrale po pravilih RZS, igralni čas ene tekme je bil 2×10 minut. Za OŠ Trebnje je nastopilo 14 fantov in prav vsi so člani Rokometnega kluba Trimo Trebnje.

Učenci, ki so nastopali za OŠ Trebnje:, Amadej Jerlah, Tevž Gabrijel, Miha Marinčič, Alen Kukenberger, Jan Redek, Tim Pangrc, Lovro Višček, Timotej Majzelj, Urh Pangerc,Tadej Kraševec, Tjaš Špelič, Tim Povše, Gašper Mlakar in Tim Rezelj.

 

TIMOTEJ MAJZELJ

Oglejte si tudi