Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
7°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Koncert Nine Pušlar …malo drugače

V soboto, 28.3.2015, je Društvo za razvoj in oživitev Trebnjega (DROT) zopet poskrbelo za lep večer v trebanjskem kulturnem domu. V goste so povabili simpatično in odlično pevko Nino Pušlar, ki je s svojo skupino v okviru svoje koncertne serije poimenovane ...malo drugače, obiskovalcem pričarala nepozaben koncertni večer.

Nina o svoji aktualni koncertni turneji pravi, da "gre za zgodbo, s katero začenja deseto obletnico svoje glasbene kariere in gre za zelo intimno rearanžirane in v zgodbo povezane pesmi, ki so krojile njenih prvih deset let". In res smo lahko slišali njene največje uspešnice kot so Ni ona, Rok trajanja, Bilo lepo bi, Kdo še verjame, kot tudi aktualne pesmi z njenega zadnjega albuma Nekje vmes, ki jih je s svojo skupino povsem obrnila na glavo, kot se je izrazila sama.

 

Med koncertom je poudarila tudi, da ima na Trebnje zelo lepe spomine, saj je tukaj preživela kar nekaj časa v svojih najstniških letih in to ravno na začetku svoje glasbene poti, ki se je začela 10 let nazaj, ko je tekmovala v oddaji Bitka talentov. Takrat smo Trebanjci nadobudno in vedno nasmejano Nino, ki je že takrat nakazala, da bo zasedla vidno mesto na slovenski glasbeni sceni, lahko videvali v Športnem centru Vita. Nina se našega spodbujanja, lepih besed in držanja pesti zelo dobro spomni in se k nam vedno z veseljem vrača.

 

Po koncertu je sledil »after party« v Hotelu Opara, kjer so se obiskovalci lahko slikali in si v Ninini družbi še podaljšali lep večer.

 

Besedilo: Mateja Kozlevčar

Foto: Matej Žener 

Oglejte si tudi