Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

ZAČELA SE BO GRADNJA VRTCA V DOBRNIČU IN KULTURNI DOM VELIKA LOKA BO V LETOŠNJEM LETU OBNOVLJEN

ZAČELA SE BO GRADNJA VRTCA V DOBRNIČU

V sredo, 1. 2. 2017 je v vrtcu v Dobrniču potekal uvajalni sestanek v delo za pričetek gradnje prizidka vrtca. Občina je namreč konec lanskega leta podpisala pogodbo z izvajalcem del, zato se bo gradnja pričela. S 13. februarjem 2017 se bo izvedla prijava gradbišča in gradnja se bo začela.

 Gradnja zajema dozidavo dodatnega oddelka vrtca - igralnice, hodnik z garderobo ter nov prostor za vodjo vrtca. Obstoječi kabinet vodje vrtca se spremeni v hodnik in v dodaten prostor za rekvizite.

 Vrednost investicije znaša nekaj več kot 150 tisoč evrov. Pričetek delovanja novega oddelka je planiran za 1. 9. 2017.

 

 

Vir: DIIP Gradnja prizidka k PŠ Dobrnič – en oddelek vrtca

 

 

 

 

KULTURNI DOM VELIKA LOKA BO V LETOŠNJEM LETU DOKONČNO OBNOVLJEN

Občina Trebnje je konec leta 2017 skupaj z Krajevno skupnostjo Velika Loka podpisala tudi pogodbo za »Obnova Kulturnega doma Velika Loka – hidroizolacija, fasada in okolica«.

 

Z izvedbo investicije bo izvajalec pričel v mesecu februarju 2017 oziroma takoj, ko bodo to dopuščale vremenske razmere.  

 

Predvidena je dokončna sanacija stavbe Kulturnega doma v Veliki Loki s sanacijo kapilarne vlage in ureditev okolice - hidroizolacija in drenaža meteorne vode ter po končanih hidroizolacijskih delih še ureditev okolice. Poleg tega se bo izvedena nova fasada in nov napušč.

 

Vrednost investicije bo znašala nekaj manj kot 60 tisoč evrov.

 

Občinska uprava
Oddelek za družbene in gospodarske dejavnosti

 

Oglejte si tudi