Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

TD Tabor na prireditvi "Podeželje v mestu"

Turistično društvo Tabor je v okviru prireditve "Podeželje v mestu" na Mestni tržnici v Celju promoviralo in vabilo na ogled lepot občine Tabor.
Turistično društvo Tabor je sodelovalo na prireditvi "Podeželje v mestu", ki ga organizirata Zavod Celeia Celje in Društvo Raznolikost podeželja. Prireditev je potekala v soboto, 22. junija, med 9. in 13. uro na Mestni tržnici v Celju. Obiskovalci tržnice so tako lahko kupovali in poskusili pridelke in izdelke s kmetij, spoznavali delo podeželskih društev ter turističnih in ekoloških kmetij. Prireditev je spremljal bogat spremljevalni program z živo glasbo, folklornim nastopom, obiskovalci pa so se lahko popeljali s kočijo po mestnih ulicah in uživali v predstavitvi različnih domačih obrti.Turistično društvo Tabor je predstavilo svoje delovanje in vabilo na ogled lepot občine Tabor, na stojnici pa smo ponudili tudi turistične spominke in druge izdelke članov turističnega društva.

Vse izdelke si je možno po predhodnem dogovoru ogledati in kupiti v prostorih Turističnega društva Tabor, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete.

Vse informacije so vam dosegljive na GSM: 031 705 469 (Marjeta Rak Jezernik).

Oglejte si tudi