Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Apartmaji Pr' Brišnk

SPODNJA SAVINJSKA DOLINA - včasih poznana zgolj kot dolina hmelja, vse bolj postaja poznana kot zelena dolina naravnih lepot, oddiha, pohodništva, kolesarjenja, lova, ribolova in prave domače kulinarike… Sredi te čudovite mirne doline se nahajamo tudi mi. Dobrodošli v občini Tabor.
Po številu prebivalcev morda Občina Tabor res spada med manjše občine, vendar je po površini povsem primerljiva s sosednjimi občinami, ponaša pa se z razgibanim reliefom, številnimi zanimivostmi in ohranjenim naravnim okoljem, ki so ga ljudje le malo spremenili. Ravninski in hriboviti del ponujata številne možnosti za različne rekreativne aktivnosti.

 

Zaradi vseh danih možnosti za oddih in rekreacijo, pa tudi za raziskovanje in odkrivanje številnih znamenitosti v bližnji in daljni okolici, smo se odločili, da 200 let staro gospodarsko poslopje, kjer se je rodila očetova mama Cecilija, ki je po spletu okoliščin in družinskem dogovoru pristalo v naših rokah, spremenimo v gostinski obrat za izvajanje cateringov, zraven pa ponudimo tudi nekaj za turiste in v dograjenem nadstropju uredimo 6 apartmajev.

 

V vsakem apartmaju je mini kuhinja, jedilnica za do 6 oseb ter mini hladilnik, televizor, internet in kopalnica - TWC. Iz bivalnega dela vodijo stopnice v mansardo, kjer se nahaja 5 ležišč.

Prvi in zadnji apartma imata vsak svojo teraso, veliko 20m², ostali 4 apartmaji pa imajo francoske balkone.

Gostom, ki si iz različnih razlogov ne želijo kuhati sami, lahko ponudimo nočitev z zajtrkom, polpenzion in penzion.

Večina opreme je izdelana iz lesa domačih gozdov,  likovna dela, ki krasijo prostore, pa so delo sestre Ine.

 

Prisrčno vabljeni, da spoznate vse lepote, ki jih ponuja naša občina in okolica.

 

Ko boste pa že tukaj, se pa le oglasite, da se spočijete in se okrepčate za nadaljno pot, zraven pa še izveste zakaj smo vse apartmaje poimenovali po svojih prednikih.

 

Oglejte si tudi