Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Pletli in kvačkali so učenci 4. c na POŠ Tabor

Kako je  delo potekalo?

21. 6. 2016 smo imeli poseben dan, ker smo kvačkali in pletli. Pri delu smo uporabili volno, kvačko in pletilke.  Pri delu sta nam pomagali gospe Zora Jesenko in Hermina Zorenč. Zelo dobro jima je šlo. Jaz sem bila uspešna, saj sem znala že prej. Upam, da se bo še kdaj ponovilo.

                                                                                                                          Jasna Kralj, 4. c  

Zjutraj sem se prebudil ob 6.30. Ko sem prišel v šolo, sem najprej imel ZŽS, nato pa jutranji tek. Ob prihodu v razred nas je čakala gospa Hermina Zorenč. Začeli smo s pletenjem in nato s kvačkanjem. Po malici nas je prišla obiskat ter pomagat gospa Zora Jesenko. Po peti šolski uri smo končali z delom. Sedaj pa pišemo  naše vtise.                                                                                                                  

Maj Žura , 4. c 

Vsi učenci 4. c-razreda smo danes pletli in nekateri tudi kvačkali. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo pletli. Pri pletenju mi je šlo kar vredu. Izdelal sem si zapestnico.

                                                                                                     Žan Stiplošek, 4. c

 

Danes smo pletli in kvačkali. Ne gre mi najboljše, največje težave mi dela pletenje. A vseeno mi je bilo všeč. Upam, da bomo še imeli kakšen podoben dan. 

                                                                                                      Vanesa Stanko, 4. c

 

Danes smo se učili plesti. Bilo mi je lepo, čeprav mi ni šlo tako dobro. Naredil sem ogrlico, ampak sem jo zgubil. Potem je prišla Tjanova babica. Pomagala je Andražu in drugim sošolcem.


                                                                                                      David Grabner, 4. c

 

Danes je v šolo prišla gospa Hermina. Naučila nas je plesti in kvačkati. Pri pletenju sem bila zelo uspešna.  Proti koncu se nam je pridružila še gospa Zora. Ona mi je pokazala, kako se pletivo zaključi.

                                                                                                       Nina Verdelj, 4. c

Danes sta v naš razred prišli Izina babica Hermina in Tjanova, Zora. Učili sta nas plesti, nekatere pa še kvačkati. Uporabljali smo pletilke, volno in kvačke. Učil smo se desne pentlje. Pri delu sem bila uspešna. Bilo mi je bilo všeč, ker sem se še bolj naučila plesti.

                                                                                                     Ana Zupančič, 4. c

Danes smo kot po navadi zjutraj tekli tri kroge. Nato smo dve uri pletli, ni mi šlo zelo dobro. Imeli smo tudi malico. Po malici pa smo začeli kvačkati. Naredila sem si zelo lep obesek. Dan mi je bil zelo všeč. Zagotovo bom poskusila še kdaj. Gospa Hermina in gospa Zora pa sta se zelo potrudili. Bili sta zelo potrpežljivi.

                                                                                                      Eva Drnolšek, 4. c  

 

Danes smo se zbrali v 4. c-razredu. Prišla je gospa Hermina Zorenč. Skupaj smo se učili plest. Pokazala nam je desni vozelj. Šlo mi je v redu. Nato je prišla še gospa Zora. Skupaj smo se zelo zabavali. Največje težave sem imel pri prvi zanki. Zelo mi je bilo všeč.

                                                                                                     Andraž Žvipelj, 4. c

 

Tekst in fotografije pripravila razredničarka 4. c

 

Oglejte si tudi