Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Pomladanska očiščevalna akcija bo 11. aprila

Kot že nekaj let zapored tudi letos organiziramo čistilno akcijo in k sodelovanju vabimo vsa društva (Turistično društvo, Planinsko društvo, Lovsko družino, Društvo za šport in rekreacijo, PGD Ojstriška vas - Tabor, PGD Kapla - Pondor, PGD Loke, Kulturno društvo Ivan  Cankar, Pevsko društvo, Društvo podeželske mladine), vse okoljsko ozaveščene občane ter seveda tudi JZ Osnovna šola Vransko - Tabor. Zaradi dolgoletnega prizadevanja in zavedanja, da je čisto okolje naša naravna danost in ena od naših največjih prednosti, se lahko pohvalimo, da na našem območju ni večjih črnih odlagališč. Pa vendar se kljub stalni skrbi in opozarjanju še vedno najde dovolj odpadkov, da vsako pomlad organiziramo očiščevalno akcijo.

 

ČISTILNA AKCIJA bo potekala v

soboto, 11. 4. 2015, med 9. in 13. uro,

po naprej dogovorjenem programu po celotni občini.

 

Logistično bomo organizirani podobno kot vsa leta do sedaj. Vrečke in rokavice bomo šoli in društvom predhodno razdelili, za ostale udeležence pa bodo na voljo na dan akcije od 8.30 dalje pred Domom krajanov Tabor. Društva poskrbijo za zbiranje in prevoz zbranih odpadkov do kontejnerjev na zbirnem mestu na parkirišču pri športnem igrišču v Taboru. Po končani akciji bo poskrbljeno tudi za lažje okrepčilo v gasilskih domovih v Ojstriški vasi, Lokah in Kapli.

 

Upamo, da bomo ponovili lanskoletno množičnost in naredili nekaj dobrega in koristnega za lepše in čistejše okolje.

 

Za morebitna dodatna vprašanja in izvedbo čistilne akcije je na Občini Tabor odgovoren sodelavec OU Simon Jan, tel: 705 70 85, GSM: 040 706 029 ali e-pošta: simon.jan@obcina-tabor.si.

 

Simon Jan

Oglejte si tudi